La teva tenda de  patins i material de patinatge artístic
La meva cistella
0 Productes 0.00
Patinatge Artístic
Marques distribuïdes

PREGUNTES FREQÜENTS


Com comprar?
Eines de recerca?
Mètodes de pagament?
Compra segura?
Formes d'enviament?
Devolucions?
Com crear una compte d'usuari?
Newsletter?


Com comprar?

- Selecciona els productes que vulguis i una vegada seleccionats selecciona “la meva cistella” a l'imatge de la cistella.
- Finalitzar la comanda.
- Finalitzar la compra.
- Identifica't o crea un compte si encara no la tens.
- Tindràs l'opció de rebre la teva comanda en l'adreça que desitgis.
- Realitza el teu pagament de la forma que triïs.
- I per últim, finalitza la teva compra.

Quan esculls l'opció de PayPal i no tens un compte PayPal, no importa, tindràs l'opció de pagar sense necessitat d'ella.

Eines de recerca?

A Patinandoonline t'oferim formes molt fàcils d'arribar al producte que cerques. A la nostra pàgina estan els productes dividits per categories i marques (Botes, Patins Complets, Rodaments, Roll line, STD, ....) i les seves subcategorias. També mitjançant el nostre motor de cerca per marques, nom o àrees.

Mètodes de pagament?

- Pagament amb targeta de crèdit Visa, Master Card, American Express.

- Transferència Bancària.

- Pay Pal.

Compra segura?

Per Patinandoonline és important donar-te la major confiança i transparència a l'hora de fer les teves compres, per la qual cosa comptem amb 3 formes de pagament que són:

PayPal: és un dels processadors de pagament més importants en internet i és usat per més de 150 milions d'usuaris i comerços.

Tot això amb la seguretat del Programa de Protecció de PayPal.

Amb PayPal pots fer els pagaments sense necessitat de tenir un compte creat en la seva plataforma.

Transferència Bancària:
d'aquesta forma pots fer les teves compres sense utilitzar la targeta de crèdit i en el moment que rebem la notificació del banc que el pagament ha estat realitzat o si ho prefereixes amb enviar-nos una còpia de la transferència, iniciarem la teva comanda.

Formes d'enviament?
Patinandoonline envia tots els seus productes a través de Tipsa i el seu lliurament es fa en un màxim de 48/72 hores. Els dies dissabtes, diumenges i festius, no es realitzaran enviaments. Les comandes realitzades els dissabtes i diumenges i festius, s'efectuarà el seu enviament el dia hàbil següent.


Devolucions?

L'usuari té un dret de desistiment de la compra en un termini no superior a set (7) dies hàbils, explicats a partir de la recepció del Producte. Una vegada finalitzat el termini dels 7 dies hàbils Patinandoonline no acceptés devolucions per desistiment de compres de productes. El Producte haurà de ser retornat amb una còpia de l'albarà de lliurament o de la factura, sent a càrrec del client el cost directe dels ports de devolució del Producte. El producte ha d'estar en el mateix estat que se li lliuro. Aquesta devolució es farà de conformitat amb les instruccions que Patinandoonline indiqui a l'Usuari en contestació a la seva notificació de l'exercici de desistiment. L'Usuari haurà de retornar el Producte en el termini màxim de set (7) dies des que Patinandoonline li indiqui la forma de devolució.

Com crear un compte d'usuari?

Has que les teves compres siguin molt més fàcil. Entra en “el meu compte” en la part superior de la nostra web, aquí tindràs l'opció de registrar-te emplenat el formulari de subscripció. Així de fàcil.

Newsletter?
Rebre el nostre NEWSLETTER és molt fàcil, et pots registrar al mateix temps de fer el teu registre en la nostra tenda en el formulari que has d'emplenar o també amb el link disponible a la nostra pàgina, ingressant el teu e-mail i clicant en el mateix. D'aquesta forma rebràs totes les nostres notícies, ofertes i novetats. I si tens dubtes, escriu-nos a info@patinandoonline.es
El meu compte
Newsletter