La teva tenda de  patins i material de patinatge artístic
La meva cistella
0 Productes 0.00
Patinatge Artístic
Marques distribuïdes
Seguretat en la Compra

La nostra empresa adopta les mesures de seguretat necessàries per garantir la fiabilitat de les transaccions realitzades en la tenda online i la confidencialitat de les dades aportades pels clients.
La nostra pàgina utilitza les tecnologies de pagament segur més modernes per garantir la seguretat de les transaccions. Quan inicies el procés de compra, la comunicació s'estableix directament entre tu i el banc. Tota la informació circula xifrada i nosaltres mai veurem quin és el nombre de la teva targeta, només el banc.

Formes de Pagament

Transferència Bancària o ingrés:

En el nostre compte de La Caixa a nom de PATINANDOONLINE (Carla Torrell) número de compte ES98 2100 0126 1402 0052 1770.
Recordi indicar el seu nom i el nombre de comanda per poder identificar més ràpidament el seu pagament i processar la comanda al més aviat possible (El número de compte ho coneixerà en finalitzar la seva comanda.).

Targeta de crèdit

Mitjançant el TPV Virtual gestionat per La Caixa, una de les passarel·les de pagament per Internet més segures en l'actualitat, que segueix els estàndards 3DSecure de visa i Mastercard, en cada operació se sol·licita l'autenticació del titular a l'entitat emissora de la targeta.

Paypal
PayPal és una forma ràpida i segura de pagar en Internet. No haurà d'introduir els detalls de la seva targeta o el seu compte bancari per pagar. Només necessitarà la seva adreça de correu electrònic i una contrasenya.
El meu compte
Newsletter